Μετά από τα 5 χρόνια της σχολής και 18 μήνες στο στρατό σε διάφορες θέσεις με καλύτερη την τελευταία στην γναθοπροσωπική κλινική του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. από όπου και απολύθηκα, συνέχισα να υπηρετώ για 1 χρόνο ακόμα, σαν εθελοντής όταν αποφάσισα ότι είμαι έτοιμος για το δικό μου οδοντιατρείο.

Στην οδό Επταπυργίου στο νούμερο 78, επάνω από τον φούρνο της γειτονιάς, άνοιξα το οδοντιατρείο μου, με σύγχρονες απόψεις και αντιλήψεις γύρω από την λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση, συνεχή ενημέρωση και σεβασμό στον ασθενή και σε συνεργασία με όλες τις ειδικότητες της ιατρικής και της οδοντιατρικής.

Στον χώρο του οδοντιατρείου, ο ασθενής έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει ακούγοντας ευχάριστη μουσική, κοιτάζοντας τους πίνακες της Αθηνάς Λατινοπούλου και του Henk Van Bookel, τις φωτογραφίες του Δημήτρη Καρπέτη, και την συλλογή από κλασικά αυτοκίνητα.


Η εξέταση αρχίζει με συζήτηση γύρω από το ιατρικό προφίλ του ασθενή, τις συνήθειες και το πρόβλημα που τον απασχολεί και τον οδήγησε στο οδοντιατρείο.
Ο ασθενείς καλύπτεται από το ιατρικό απόρρητο.

Αφού ενημερωθεί για τις επιλογές που έχει, ο ασθενής θα πάρει την τελική απόφαση και θα διαλέξει το σχέδιο θεραπείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τα πιο σύγχρονα μέσα, εργαλεία και υλικά καθώς και την πολύτιμη βοήθεια των οδοντοτεχνιτών γονέων μου